Ik voel me vandaag

Zonnig Ben je vrolijk vandaag? Maak er een mooie dag van en steek andere mensen vooral aan met je vrolijkheid! Misschien ken je iemand in de buurt die iets minder goed in zÂ’n vel zit. Maak eens een praatje en kijk wat je voor hem of haar kunt betekenen.
Zonnig met bewolking Een dip of een slechte dag? Kop op, morgen komt er weer een dag. Zoek vandaag iemand op die bij je in de buurt woont of bel iemand die je graag mag. Als die vraagt hoe het gaat, zeg dan: “Vandaag niet zo goed”. Dan kun je je verhaal kwijt. Je zult zien dat dat helpt.
bewolking Je zit niet lekker in je vel en dat is wel vaker zo? Misschien is het goed om het daar eens met iemand over te hebben. Een familielid, een vriend of iemand anders waar je goed mee kunt praten. Samen kunnen jullie kijken wat je nodig hebt om je weer beter te voelen.
regen Je voelt je niet oké en dat is al een tijdje zo? Dan is het goed om het daar met iemand over te hebben. Een familielid, een vriend of iemand anders waar je goed mee kunt praten. Of je huisarts. Je hoeft heus niet alles zelf te kunnen oplossen, hulp vragen is heel gewoon. Samen met je netwerk kun je kijken wat je nodig hebt om je weer fijner te voelen. Lukt dat niet of is er meer nodig, dan kun je, als je een psychische of psychiatrische beperking hebt, bij RIBW GO terecht. Neem gerust contact op om je verhaal aan ons te vertellen.
onweer Je voelt je niet oké en dat is al een hele tijd zo? Je komt er zelf echt niet meer uit? Dan wordt het tijd om hulp in te roepen. Heb je al een behandelaar of specialist, maak dan een afspraak. Heb je die nog niet, ga dan naar je huisarts. Als je een psychische beperking hebt, kan RIBW GO je op weg helpen naar meedoen in de maatschappij, zelfstandigheid, werken aan je herstel of het evenwicht bewaren. Met ondersteuning lukt het om daarin je weg te vinden. RIBW GO biedt die ondersteuning in Overijssel, eventueel met een plek om te wonen, voor korte of langere tijd.

RIBW Groep Overijssel staat voor een zorgzame samenleving. Waarin we omzien naar elkaar en waarin je kunt worden wie je bent. 
Wij ondersteunen psychisch kwetsbare mensen bij het vormgeven van hun leven. Zo lang als nodig.
#ZorgzameSamenleving

Nieuws

30-11-2020

Gezocht: Onafhankelijk voorzitter Centrale Cliëntenraad

De Centrale Cliëntenraad is op zoek naar een nieuwe voorzitter. De voorzitter van de CCR heeft een belangrijke rol in het vormgeven van de medezeggenschap samen met de leden van de CCR. De...

17-11-2020

Aanpassing naam en huisstijl bevestigen nieuwe koers

RIBW Groep Overijssel is vorig jaar met een groot aantal collega’s, cliënten, naasten, samenwerkingspartners en externe opdrachtgevers gekomen tot een nieuwe missie, visie en strategie;...